Er mooi uitzien zonder moeite

We hebben ons allemaal schuldig gemaakt aan het er niet op ons best uitzien elke keer dat we de deur uitlopen – het leven wordt hectisch! Maar het hele proces om er geweldig uit te zien zou niet zo ingewikkeld moeten zijn. Ik ben hier met tips om je gemakkelijk aan te kleden en er moeiteloos chic uit te zien.

Laten we beginnen met je kast. Er moeiteloos chic uitzien vereist organisatie. Ruim de rommel op en verwijder alles dat permanent bevlekt, gescheurd of niet meer past. Alles wat uit de mode is of niet past, moet worden gedoneerd zodat iemand anders ervan kan genieten.

Zodra de ongebruikte stukken op zijn, is het tijd om items die niet aantrekkelijk zijn te verwijderen. Maak het moeilijk om een ​​te groot, oud shirt aan te trekken als je uitgaat door het niet vooraan in je kast te laten hangen. Het is net zo gemakkelijk om een ​​fantastische broek aan te trekken als om een ​​oude joggingbroek aan te trekken, dus ontdoe je van ouderwetse, slechte verleidingen!

Zodra je kast vol zit met stijlvolle kleding die je graag draagt, analyseer dan of ze veelzijdig zijn. Om er moeiteloos chic uit te zien, moet je je garderobe-items slim mixen en matchen. Bewaar alleen de stukken die bij de rekening passen.

Hopelijk heb je nu wat open ruimte in je kast! Wees trots op je harde werk en beloon jezelf met een beetje winkelen. Maar voordat je je kast weer gaat vullen, volgen hier enkele ideeën om je te helpen er moeiteloos chic uit te zien.

 1. Omarm de klassiekers
  klassiekers
classics

Klassiekers hoeven niet saai te zijn. Investeer in tijdloze stukken zoals een goede jas, een paar laarzen of een getailleerde blouse. Klassiekers mixen en matchen gemakkelijk en kunnen zowel naar boven als naar beneden gedragen worden.

 1. Moeiteloos chique vrouwen zijn meesters in gelaagdheid
  gelaagdheid — nordstrom
layering---nordstrom

De volgende keer dat je een broek en een shirt aantrekt, bedenk dan hoe je de look in laagjes kunt aanbrengen. Een goede vuistregel is om te beginnen met drie lagen: je basisoutfit + sieraden + een sjaal, riem, statementschoen of handtas. Als je meer zelfvertrouwen krijgt, stop dan niet bij drie lagen. Voeg een vest, muts of riem toe (zie ook mijn artikel over het dragen van een riem) – volg je inspiratie.

 1. Wees niet “Match-Y”
  ann-taylor
ann-taylor

Hoewel een pak een essentieel kledingstuk is, kun je het soms door elkaar halen. Hetzelfde geldt voor sieraden of de ouderwetse regel om je handtas te matchen met je schoenen. Er moeiteloos uitzien betekent dat je niet over je outfit hebt nagedacht. Break zet zich creatief op. Een geweldige manier om dit te doen is door opnieuw de regel van drie te gebruiken: gebruik drie verschillende kleuren of tinten in je outfit en accessoires.

 1. Voeg een beetje casual toe aan je look
  banaan-casual
banana-casual

Een andere manier om je look moeiteloos te maken, is door er niet te stijf of gekunsteld uit te zien. Jaren geleden, toen ik als stylist aan fotoshoots werkte, nam ik de stijve, zwaar gesteven kledingmonsters en waste ze, waarbij ik ze een heel lichte stoom gaf in plaats van een strijkijzer. Ik vond het leuk om dingen te laten zien die niet al te perfect opgerold of weggestopt waren. Het maakte een groot verschil!

Laat je stomerij wat luchtiger worden met stijfsel en sla de stijve plooien over die sommigen graag toevoegen aan broeken en blouses.

 1. Kies ervoor om meer natuurlijke stoffen te dragen die ademen en bewegen
  Deze zien er niet alleen goed uit, ze voelen ook super aan.
 2. Ga gemakkelijk met haarstyling en make-up
  Een van de beste manieren om je stijl te verzachten en er moeiteloos chic uit te zien, is door je schoonheidskeuzes te maken. Als je een opsteekkapsel draagt, laat dan een paar ranken over om op te hangen. Of vermijd te veel haarproduct of make-up, vooral overdag.

Deze items staan ​​op mijn moeiteloos chique boodschappenlijstje:

Veel plezier met moeiteloos chic zijn. Niemand hoeft te weten dat er wat planning voor nodig was.

https://haarverzorgingen.expertpagina.nl/

https://decoreren.zoeklink.nl/

https://watersport.jouwbegin.nl/

https://kapper.linkpaginas.nl/

https://sauna.eigenpage.nl/

https://kappers.zoekvinden.nl/

https://metaal-detector.eigenstart.nl/

https://natuurstenen.linkjespagina.nl/

https://make-up.websitelink.nl/

https://plastischechirurgie.verzamelgids.nl/

https://natuursteen.startze.nl/

https://vaar-vakanties.linkmee.nl/

https://kapper.informatiepage.nl/

https://zwanger-begeleiding.startje.com/

https://plastischechirurgie.verzamelgids.nl/

https://kapper.verstandig-vergelijken.nl/

https://webwinkel.linkgoed.nl/

https://kapsel.startkoers.nl/

https://gereedschap-online.uwstart.nl/

https://botuline.linkmee.nl/

https://woonwinkel.topbegin.nl/

https://kappers.linkhotel.nl/

https://meubels.linktotaal.nl/

https://bier.linkpaginas.nl/

https://interieurtips.iwebplaza.nl/