Hoe maak je een messy bun

Je komt te laat voor een afspraak, je hebt amper tijd om je tanden te poetsen en een snelle koffie te drinken, en er is geen tijd om iets met je haar te doen! Klinkt bekend? Dan hebben wij het perfecte kapsel voor jou: de messy bun.

Wat is een rommelig broodje?
We kennen allemaal het slanke, verscholen, perfecte ballerinabroodje. Waarin verschilt het rommelige knotkapsel van het ballerinabroodje? Het is eigenlijk hetzelfde, alleen – nou ja – een stuk rommeliger! Volg onze eenvoudige messy bun-tutorial en leer hoe je een messy bun maakt!

Volg onze eenvoudige messy bun-tutorial
Het geheim van een perfect messy bun? Vergeet de borstel! Hoe ongestructureerder de look, hoe beter de rommelige knot zal zijn.

Hoe maak je een perfecte messy bun
Het enige wat je nodig hebt is een elastiek en een paar haarspelden. Begin met haar dat al een dag of twee niet is gewassen. Hier komt je drukke agenda goed van pas. Als je haar van nature erg steil is, voeg dan wat droogshampoo of zoutspray toe voor grip en textuur. Als je heel dun haar hebt, bekijk dan onze kauwbare haarvitamines. Ze ondersteunen de haar- en nagelgroei, versterken het haar van binnenuit en laten je rommelige knot er dus nog beter uitzien.

Stap 1: Bereid je haar voor op een perfecte rommelige knot
Als je heel dun haar hebt: plagen! Plagen geeft je het volume en de rommelige textuur die je nodig hebt om het rommelige knotkapsel uit te trekken en zorgt ervoor dat je knot er niet te perfect uitziet.

Stap 2: Doe je haar in een hoge paardenstaart
Verzamel je haar in een losse, hoge paardenstaart. Gebruik geen kam en maak je geen zorgen dat je lokken perfect gladgestreken worden. Het rommelige broodje heeft alles te maken met eruit zien alsof het je niet echt kan schelen, terwijl je er nog steeds goed uitziet.

Stap 3: Bouw je rommelige knot
Trek je haar halverwege door het elastiek en maak het vast tot een klein knotje (Laat het in een lus zitten in plaats van al het haar erdoorheen te trekken). Je zou nog wat extra haar uit de knot moeten hebben, zoals je in stap 4 ziet.

Stap 4: Perfectioneer je rommelige knot
Draai extra haar naar voren. Trek ze om het elastiek om het te verbergen. Steek de uiteinden van het haar in het elastiek. Gebruik indien nodig schuifspelden om vast te zetten.

Stap 5: Maak het broodje nog rommeliger
Trek stukjes haar uit rond de voorkant en zijkanten van je knot om het er rommeliger uit te laten zien en fixeer het dan met haarlak. Et voilá, nu heb je het perfecte rommelige broodje uit bed! Nu je weet hoe je een rommelig knotje moet maken, zal dit zeker je favoriete kapsel worden voor drukke dagen of ook om naar de sportschool te gaan!

https://kapper.beginthier.nl/

https://kapper.linkwijzer.nl/

https://meubel.webesto.nl/

https://wonen-huis.informatiepage.nl/

https://meubel.zoekvinden.nl/

https://meubels.startpiazza.nl/

https://woonwinkels.startpiazza.nl/

https://woonwinkels.startuwpagina.nl/

https://design.linkpaginas.nl/

https://bouwen.linktotaal.nl/

https://meubel.startvista.nl/

https://stoel.eigenpage.nl/

https://tafels.startvista.nl/

https://interieurwinkels.startcentro.nl/

https://eetkamer.startbeurs.be/

https://schilderijen.start-links.nl/

https://woningdecoratie.linkjespagina.nl/

https://plastische-chirurgie.linkpaginas.nl/

https://keukens.bestevanhetnet.nl/

https://sauna.zoeklink.nl/

https://natuursteen.startbewijs.eu/

https://meubelwinkels.startcentro.nl/

https://woonwinkels.macrostart.nl/

https://meubel.beginzo.nl/

https://kapper.uwpagina.nl/

https://huis-tuin.vind-snel.nl/

https://tafels.startcard.nl/

https://natuursteen.eigenoverzicht.nl/

https://bier.startzoeken.nl/

https://plastischechirurgie.zoekned.nl/

https://meubelwinkels.legjelink.nl/

https://woonwinkels.startzoeken.nl/

https://plastischechirurgie.zoekvinden.nl/